Hladno pivo ugrijalo Sarajevo

Sinoć je više od dvije hiljade Sarajki i Sarajlija zajedno sa žestokim gostima iz Zagreba doživjelo totalni orgazam. Dom mladih je treštao dobrim starim rifovima električne gitare.

Hladno pivo u Sarajevu
Hladno pivo u Sarajevu

Sarajevski “pankeri” koji se odazivaju na Ofsajd su nešto iza 20 sati izašli na binu Doma mladih i sprašili 45 minuta ludačke svirke koja je konstantno nadolazeću gomilu bacila na koljena (i ostale dijelove tijela), pa je autor ovog teksta bio u nedoumici da li će neutrenirana sarajevska publika, podobro odviknuta od istinskog rokenrol zvuka, imati snage za još.

Ali, pola sata prije 22, na scenu stupa Kekina Mile i izručuje vrelo Hladno pivo na sve prisutne. Emocije su još uvijek uzavrele, pa se ne da objektivno opisati fantastična svirka koja je trajala pola sata do ponoći.

Hladno pivo je otsviralo “skoro sve” i nikom nije ostalo dužno. Mile je bio presretan, publika je bila u zavidnoj kondiciji, a Dom mladih će još neko vrijeme smirivati strahovitu energiju koja je 23. oktobra 2009. godine, u petak uveče proizvedena u “krugu”.

Koliko vam se sviđa ova objava?

Kliknite na srce da ocijenite!

Prosječna ocjena / 5. Do sada ocjenjeno:

Objava nema ocijena! Budite joj prvi :)

sarajevo.co.ba

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *