Magazin kabare: Šalter 22

Februar u Magacinu Kabare će početi u četvrtak (5. februar 2015) od 21 sat, najgledanijim kabareom ŠALTER 22, koji govori o životu bivše šalterske službenice Rabije Šuvalić.

Šalter 22 (Magacin kabare)
Šalter 22 (Magacin kabare)

Nakon što je dobila otkaz na šalteru, Rabija nije očajavala. Sama je sebi pronašla posao i postala hroničarka savremenog bosanskohercegovačkog društva. Rabiju ne mogu iznenaditi ni kordon policije ispred Američke ambasade, niti zbuniti sarajevski taksisti. Ona je dama, gospođica i rođena Sarajka koja će vam otkriti sve tajne koje kriju priče iza diskrecione linije!

Režija: Moamer Kasumović
Igra: Sanela Krsmanović

Magacin Kabare slavi rođendan uz prikazivanje kabarea koji su obilježili protekle četiri godine rada.

Broj mjesta je ograničen, a rezervacije možete izvršiti putem telefona 061 140 602, e-maila rezervacije@magacinkabare.com ili slanjem poruke na Facebook stranicu Magacin Kabarea.

Magacin kabare
Magacin kabare

Karte po cijeni od 10 BAM, koje vrijede do početka showa (preporučuje se dolazak pola sata prije početka predstave), možete preuzeti svakim danom na šanku u Caffe Club-u Gogo. Ukoliko ne dođete na vrijeme, Magacin Kabare vam ne može garantovati mjesto u kabaretskoj sali nakon 21 sat.

mapa područja

Koliko vam se sviđa ova objava?

Kliknite na srce da ocijenite!

Prosječna ocjena / 5. Do sada ocjenjeno:

Objava nema ocijena! Budite joj prvi :)

sarajevo.co.ba

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *