Novu 2018. godinu započnite u sarajevskom Narodnom

Narodno pozorište Sarajevo kao poklon na početku nove kalendarske godine ljubiteljima teatra nudi priliku da po promotivnoj cijeni kupe ulaznice za komedije koje će biti izvedene u mjesecu januaru, ali i većinu drugih predstava.

Ulaznice za sve kategorije koštaju 10 BAM, a publika će imati priliku da uživa u komičnoj Donicetijevoj operi VIVA LA MAMMA u režiji Aleksandra Nikolića, koja će na sceni Narodnog pozorišta Sarajevo biti izvedena u utorak, 9. januara 2018. godine. Dan poslije, u srijedu 10. januara 2018. godine, pogledajte dramu SVE SE NEKAKO PREŽIVI OSIM SMRTI u režiji Dine Mustafića.

U petak 12. januara 2018. godine zabavite se gledajući hit komediju BALKANSKI ŠPIJUN U SARAJEVU, rađenu prema tekstu Dušana Kovačevića, u adaptaciji i režiji Sulejmana Kupusovića. Subotu, 13. januara. 2018. godine provedite u Narodnom pozorištu Sarajevo i pogledajte Nušičevu komediju OŽALOŠĆENA PORODICA u režiji Ahmeda Imamovića.

Balkanski špijun u Sarajevu (Narodno pozorište)

Ljubitelji baleta će doći na svoje u utorak 16. januara 2018. godine kada će Balet Narodnog pozorišta Sarajevo izvesti ALISU U ZEMLJI ČUDA u koreografiji i režiji Aleksandra Ilića. U srijedu 17. januara 2018. godine iskoristite priliku da pogledate OTKRIVANJE ŽENE, dramu nastalu u koprodukciji East West Centra i Narodnog pozorišta Sarajevo, a prema tekstu Harisa Pašovića, koji potpisuje i režiju.

U petak 19. januara 2018. godine na sceni Narodnog pozorišta Sarajevo biće izvedena komedija HAMLET U SELU MRDUŠA DONJA ILI HAMLET ZNA ŠTO NAROD NE ZNA u adaptaciji i režiji Sulejmana Kupusovića.

Hamlet u selu Mrduša Donja ili Hamlet zna što narod ne zna (Narodno pozorište Sarajevo)

Sva navedena izvođenja počinju u 19:30 sati, a ulaznice možete nabaviti na biletarnici Narodnog pozorišta Sarajevo, u terminima od 9 do 11:30 sati i od 15:30 do 19:30 sati.

Koliko vam se sviđa ova objava?

Kliknite na srce da ocijenite!

Prosječna ocjena / 5. Do sada ocjenjeno:

Objava nema ocijena! Budite joj prvi :)

sarajevo.co.ba

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *