Održana skupština FK Sarajevo

Na danas održanoj skupštini FK Sarajevo usvojena je predložena lista Upravnog odbora, Nadzornog odbora, pa je za predsjednika kluba izabran Alen Hujić, a za podpredsjednike Edis Kusturica i Nedim Čagalj.

Alen Hujić
Alen Hujić
Glasalo se i za ostale organe, pa je za predsjednika skupštine izabran Adnan Hadžimuratović, dok je novi podpredsjednik skupštine Miladin Vidaković. Usvojen je i poslovnik o radu.

Danas je podnesen i finansijski izvještaj za 2012. godinu, te je navedeno kako je ukupan gubitak kluba smanjen za 1,5 miliona KM, ali je klub godinu ipak završio sa minusom od 179.426 KM, uz napomenu da u proračun nisu uračunati transferi Saida Husejinovića i Ivana Sesara.

Plan je da se do kraja 2013. godine broj članova kluba poveća na 5.000.

Dino Selimović
Dino Selimović
FK Sarajevo radi i na privlačenju novih članova. Trenutno klub broji 3.500 članova. U vezi sa akcijom ulaganja u FK Sarajevo iz 2012. godine, koja se pokazala neuspješnom, obzirom da je interes bio manji od očekivanog, direktor kluba Dino Selimović je predložio da se onima koji su platili uloge ponudi povrat novca, a ukoliko ponude svoj novac na raspolaganje klubu, imaće mogućnost da dobiju svoje mjesto u Skupštini.

Koliko vam se sviđa ova objava?

Kliknite na srce da ocijenite!

Prosječna ocjena / 5. Do sada ocjenjeno:

Objava nema ocijena! Budite joj prvi :)

sarajevo.co.ba

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *