Radionica: Razgovor sa teškim ljudima

Jadranka Delač - Hrupelj
Jadranka Delač - Hrupelj
U Sarajevu će 10. i 11. maja 2012. godine biti održana radionica pod nazivom “Razgovor sa teškim ljudima”.

Radionica je namijenjena polaznicima koji se u svom radu susreću sa ‘prigovaračima’, ‘napadačima’, ‘sveznalicama’, ‘dosadnjakovićima’, ‘ometalima’, ‘tvrdoglavcima’, uznemirenima, zbunjenima, ljutima ili drugim tipovima takozvanih teških sagovornika.

Edukacija će polaznicima pomoći da komuniciraju s ‘teškim’ sagovornicima s većim osjećajem kontrole i manje stresa, da brže nađu put do konstruktivnih dogovora sa ‘teškim’ sagovornicima, da lakše prepoznaju što zapravo želi njegov ‘teški’ sagovornik i kako mu može pomoći, da obogate svoju komunikacijsku alatnicu kako bi vodili razgovor prema rješenjima, uočili čime i kako mogu olakšati teške razgovore, te osvijeste koji su tipovi njima lično teški i prepoznaju u tome lični izazov.

Radionica počiva na spoznajama savremene psihologije, lingvistike i neurolingvistike, te na uvjerenju da situacije koje se ponavljaju i tipove ljudi koji nas “uvijek izbace iz takta” mozemo shvaćati i prihvaćati kao putokaze i poligone za svoj lični razvoj.

Predavacica je mr. sc. Jadranka Delač – Hrupelj , prof. psihologije, wingwave coach i učitelj kibernetike i psihoterapije, sa preko 30 godina iskustva u radu s ljudima i organizacijama i više od 20 godina iskustva u kreiranju i izvedbi edukacija iz područja tzv. mekih vještina.

Organizatori radionice su Apriori organizacija BiH i Creativa d.o.o. Zagreb.

Koliko vam se sviđa ova objava?

Kliknite na srce da ocijenite!

Prosječna ocjena / 5. Do sada ocjenjeno:

Objava nema ocijena! Budite joj prvi :)

sarajevo.co.ba

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *