AUTOBUSKA STANICA SARAJEVO

JAVNI TRANSPORT

AUTOBUSKA STANICA SARAJEVO

AUTOBUSKA STANICA LUKAVICA

AUTOBUSKA STANICA PALE

Autobuska stanica Sarajevo
Autobuska stanica Sarajevo je otvorena 6. aprila 1968. godine, ubrzo je postala neizostravan dio svakodnevnog života i komunikacija… SAZNAJTE VIŠE »

Red vožnje

Sarajevo » Austrija
[klikni i pogledaj ovaj red vožnje]

Sarajevo » Belgija
[klikni i pogledaj ovaj red vožnje]

Sarajevo » Bosna i Hercegovina
[klikni i pogledaj ovaj red vožnje]

Sarajevo » Crna Gora
[klikni i pogledaj ovaj red vožnje]

Sarajevo » Francuska
[klikni i pogledaj ovaj red vožnje]

Sarajevo » Hrvatska
[klikni i pogledaj ovaj red vožnje]

Sarajevo » Nizozemska
[klikni i pogledaj ovaj red vožnje]

Sarajevo » Njemačka
[klikni i pogledaj ovaj red vožnje]

Sarajevo » Srbija
[klikni i pogledaj ovaj red vožnje]

JAVNI TRANSPORT

AUTOBUSKA STANICA SARAJEVO

AUTOBUSKA STANICA LUKAVICA

AUTOBUSKA STANICA PALE

15 Odgovori na “AUTOBUSKA STANICA SARAJEVO”

 1. Ne mogu da vjerujem da su glupani stavili skoro svaki grad osom Mostara i hercegovine dole

 2. Najgora autobuska stanica sa najodvratnijim osobljem ! I centrotransovi vozaci svi psihicki bolesnici !

 3. Ubacite Mostar … nevjerovatno… milion seljackih gradova, a nema Mostar

 4. I was going to be hit in cafe inside the station and there no police or security and no one help me , i will raise complain in press also

 5. Autobuska stanica – sramota grada Sarajeva, niti informaciju ne možeš dobiti. Stid me reći da živim u ovom gradu.

 6. Bolje bi bilo da nemaju autobusku stanicu. Ne bi bilo biletara niti drugog drskog osoblja koje ih svakodnevno brukaju i stvaraju lošu sliku o njima. Mislim da su jedine informacije u svijetu koje ne možete dobiti.

 7. Očito da ovo čita i odobrava samo jedna osoba. Mogu li naši komentari doći do odgovornih da poduzmu nešto da se ponašanje onih koji dolaze u kontakt sa kupcima vaših usluga promijeni ili možda mislite da imate monopol. Da li znate koliki je broj nezadovoljnih a pogotovo stranaca koji šire lošu sliku o nama svima u Bosni.

 8. Platili informatičaru debelo da napravi stranicu (to je cool), niti čitaju utiske korisnika a niti odgovaraju na upite… ma bruka….

 9. Zaposlite osobe koje zele da rade i dasu pristojni prema ljudima putnicima i Sarajevo ko grad bio bi sa drugim velikim gradovima svjetla

 10. Prije svega jako loše usluge,jedan savjet,nikad ne plaćajte cekiranje karte,ustedite gdje god je moguće,radnici na stanici naročito gospodja krupnije gradje i crne kose jako loš pristup ima prema putnicima doticna pregleda karte u busevima prije polazka. Ovim putem apelujem ko god ovo pročitao,javno svima apelujem ako ikako možete ne placajte 2km radi obicnog papira,ovo sve govorim zato što sam imala kartu i sve legalno urađeno bilo što se može i kamerama potvrditi ona je mene napala da nemam te sam morala napustiti bus iako sam sasvim uredno imala kartu takodjer postoji propust da putnici prolaze i bez čekiranja povratne karte. Svaka vam čast. Nadam se da će gospodja više poraditi na svome pristupu putnicima i razmisliti o načinu na koji obavlja svoj posao. Nadam se da ako ovo pročita ona ili neko od radnika glavne stanice,poruci… Draga gospodjo ako želite nekog napasti otidjite kući i napadajte,i ako već ste tako politcki nastrojeni i protiv korupcije krenite od vaseg života i vlastite pozicije.

 11. Postovanje,

  Osoblje ( svaka cast izuzecima ) autobuske stanice Sarajevo je jako neljubazno , drsko , neprofesionalno …
  – od 21.01.2022god. dobijam netacan termin dolaska autobusa, navodno autobus po redu voznje dolazi u 12:30h, od 12:15h cekam na peronu do 12:45h , provjerom kod otpravnika ili kako ga vec zovu koji je jako neljubazan dobijam informaciju da je autobus dosao u 11:50h i da je otisao uz obrazlozenje ko vam je to rekao da dolazi u 12:30h.
  – 24.01.2022god. dolazim na stanicu u 11:20h u 11:30h, zovem informacije autobuske stanice da provjerim kada autobus dolazi , dobija informaciju da je na stanici od 11:30 do 12:00h. Naravno autobus se nije pojavio, ponovo provjeravam kod otpravnika autobusa kada ce stici , odgovor je da je autobus stigao u 11:45h, sto apsolutno nije tacno jer sam svo vrijeme bio na peronu i autobus nije usao na peron, to odgovorno tvrdim sto mogu dokazati.
  Na upit gde je autobus usao na koji peron , odgovor je bio da je autobus stigao i poceo je da mi govori tablice autobusa i ime vozaca sto me apsolutno ne interesuje , insistirao sam da mi kaze gde je autobus usao i koji peron , kako izgleda , naravno drzao se svog arogantnog stava da je autobus stigao u 11:45h i ponovo je poceo da ponavlja broj tablicai ime vozaca.
  Nakon svog drskog stava rekao mi je da se razgovor snima na sta sam odgvorio da mi je drago da se snima jer ne radi svoj posao kako treba i da mu autobus nije usao na peron sto mogu dokazati , rekao sam provjerite na video nadzoru i uvjericete se da autobusa nije bilo na dolaznim peronima u periodu od 11:20 do 12:30h sto je uporno tvrdio.

  S'postovanjem,

  Mirsad

 12. zbog prekida saobracaja kod pocitelja da li ce doci do pomjeranja satnice polaska autobusa prema makarskoj,splitu i ostalim destinacijama

 13. Stanica nema zastitara, tako da u biletarnici “operisu” lopovi,džepari, nasilnici,dileri, sverceri karata i ostali kriminalci.Putnik ne može normalno kupiti kartu a da ne bude napadnut, popljuvan ili opljačkan,Za dežurnog policajca koji bi čuvao red da i ne govorim.Oni dodjuu samo mnogo,mnogo kasnije da naprave zapisnik.Tako da je stanica i osoblje dno dna

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *