SFF zatvara centralnu sarajevsku ulicu

Red Carpet, Sarajevo Film Festival, Sarajevo, BiHMinistarstvo saobraćaja KS-a odobrilo je povremene potpune obustave saobraćaja u ulici Branilaca Sarajeva (ispred Narodnog pozorišta) od 12. do 20. augusta od 18 do 23.30 sata, za vrijeme trajanja Sarajevo film festivala.

Izmjene režima saobraćaja sastoji se od povremenih obustava saobraćaja u trajanju od po 15 minuta radi realizacije programa 15. Sarajevo film festivala – “Red Carpet” ispred Narodnog pozorišta.

Privremena izmjena režima saobraćaja odnosi se na potpunu obustavu saobraćaja u ulici Branilaca Sarajeva od raskrsnice s ulicom Gimnazijska do raskrsnice s ulicom Kulovića i u ulici Ćemaluša od raskrsnice s ulicom Mula Mustafe Bašeskije do raskrsnice s ulicom Branilaca Sasrajeva (osim vozila javnog gradskog prijevoza, taksi vozila, vozila organizatora i vozila iz Zakona o osnovama sigurnosti saobraćaja). Alternativni pravac za odvijanje saobraćaja usmjerava se u ulici Obala Kulina bana i u ulicu Maršala Tita.

“Od 12. do 20. augusta od 18 do 23.30 sati dislocira se taksi stajalište Narodno pozorište na lokalitet taksi štanda u ulici Zelenih beretki i u ulici Radićeva. GRAS-u je naloženo da linije javnog prijevoza putnika prilagode s definiranom izmjenom režima saobraćaja”, saopćeno je iz Ministarstva saobraćaja Kantona Sarajevo.

Koliko vam se sviđa ova objava?

Kliknite na srce da ocijenite!

Prosječna ocjena / 5. Do sada ocjenjeno:

Objava nema ocijena! Budite joj prvi :)

sarajevo.co.ba

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *