Tanzelarija u februaru donosi nove aktivnosti i nova iznenadjenja

Tanzelarija počinje novu radionicu pod nazivom Tanztermin, gdje ćete imati priliku da se kroz različite metode i pristupe fizičkom pokretu i plesu upustite u avanturu otkrivanja vlastitog tijela, te njegovog prirodnog načina kretanja.

Avantura otkrivanja vlastitog tijela

Bićete upoznati sa tehnikama savremenog plesa i pokreta, akrobalansa, tehnikama otkrivanja prirodnih pokreta tijela, sve u opuštenoj atmosferi razvijajući koordinaciju, balans, ritam i opseg pokreta, te dovodeci svoje tijelo u odličnu formu!

Prijave su u toku. Radionica će se održavati na Skenderiji, od 7. februara 2009. godine, svake subote od 18:00h do 19:30h. Plaćanje je na mjesečnoj osnovi i iznosi 40KM. Za sve dodatne informacije i prijave javite se na e-mail adresu danceplants@tanzelarija.org ili na telefon 061 231 100 (Elma).

Tanzelarija također najavljuje i radionicu “5 Ritmova sa Lucijom-Anom Glagolic”, koja će se održati 15. februara 2009. godine. Radi se o radionici za apsolutne početnike. Početak je u 11:00h i s pauzom od sat vremena radionica će se završiti u 18:00h. Za sve dodatne informacije i prijave javite se na office@tanzelarija.org ili na telefon 061 517 356 (Stefania).

Koliko vam se sviđa ova objava?

Kliknite na srce da ocijenite!

Prosječna ocjena / 5. Do sada ocjenjeno:

Objava nema ocijena! Budite joj prvi :)

sarajevo.co.ba

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *