Tri dana komedije u Narodnom

Narodno pozorište Sarajevo svojoj publici priređuje pogodnosti pri kupovini ulaznica za tri vrhunske komedije, koje će biti na repertoaru u srijedu, četvrtak i petak, a jedinstvena cijena za sve kategorije sjedišta iznosi 10 BAM po predstavi.

Jedan čovjek dva šefa, Elizabet Bam, Balkanski špijun u Sarajevu (Narodno pozorište Sarajevo)
Jedan čovjek dva šefa, Elizabet Bam, Balkanski špijun u Sarajevu (Narodno pozorište Sarajevo)

U srijedu , 11. maja 2016. godine od 19:30 sati, u sarajevskom Narodnom možete pogledati urnebesnu komediju JEDAN ČOVJEK DVA ŠEFA, autora Richarda Beana, u režiji Nine Kleflin. Predstava je rađena prema motivima 300 godina stare komedije Sluga dvaju gospodara, carla Goldonija. (Saznajte više o predstavi =>)
U četvrtak, 12. maja 2016. godine, na sceni Narodnog pozorišta Sarajevo od 19:30 sati, će biti izvedena komedije ELIZABETA BAM, u adaptaciji i režiji Aleša Kurta, čije je premijerno izvođenje izazvalo oduševljenje kod publike i teatarskih znalaca. (Saznajte više o predstavi =>)
U petak , 13. maja 2016. godine od 19:30 sati, još jedna hit komedija će biti izvedena u Narodnom pozorištu Sarajevo. Radi se o sjajnoj prestavi BALKANSKI ŠPIJUN U SARAJEVU, autora Dušana Kovačevića, u adaptaciji i režiji Sulejmana Kupusovića. Kupusovićev Balkanski špijun u Sarajevu nešto je drugačiji u odnosu na original. (Saznajte više o predstavi =>)

Balkanski špijun u Sarajevu

Repertoar Narodnog pozorišta Sarajevo »

Koliko vam se sviđa ova objava?

Kliknite na srce da ocijenite!

Prosječna ocjena / 5. Do sada ocjenjeno:

Objava nema ocijena! Budite joj prvi :)

sarajevo.co.ba

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *