Za kraj marta vrhunske predstave u sarajevskom Narodnom

Bradley Dean

U četvrtak, 22. marta 2018. godine od 19:30 sati ne propustite priliku da uživate u sjajnom koncertu, koji će biti održan na sceni Narodnog pozorišta Sarajevo. Riječ je o VEČERI BROADWAYA SA BRADLEY DEANOM. Specijalni gosti na koncertu – Divanhana, Albin Smajlović i Ivan Šarić – izvodiće pjesme iz poznatih mjuzikla Hair, Evita, Cats, The Secret Garden… Ulaznice za ovu predstavu već su u prodaji.

Šćeri moja, Crnogorsko Narodno pozorište

U petak 23. marta 2018. godine od 19:30 sati, pogledajte dramsku predstavu Crnogorskog narodnog pozorišta ŠĆERI MOJA u adaptaciji i režiji Ane Vukotić. Ulaznice su dostupne po cijeni od 10 BAM.

Omer i Merima, Narodno pozorište Sarajevo

U baletu OMER I MERIMA, za koji režiju i koreografiju potpisuje Belma Čečo Bakrač, možete uživati u ponedjeljak, 26. marta 2018. godine od 19:30 sati. U predstavi učestvuju solisiti i ansambl Baleta Narodnog pozorišta Sarajevo, hor Narodnog pozorišta Sarajevo i Sarajevska filharmonija, kojom će dirigovati Aida Jažić. Više o predstavi »

Fistik ili san o suncu, mjesecu i još nekim sitnicama, Narodno pozorište Sarajevo

Komediju FISTIK ILI SAN O SUNCU, MJESECU I JOŠ NEKIM SITNICAMA, autora Almira Imširevića, rađenu prema motivima drame Jurislava Korenića i Rejhana Demirdžića, u režiji tvorca njasmješnijih pozorišnih hitova Admira Glamočaka, pogledajte na Svjetski dan teatra 27. marta 2018. godine od 19:30 sati.

Koliko vam se sviđa ova objava?

Kliknite na srce da ocijenite!

Prosječna ocjena / 5. Do sada ocjenjeno:

Objava nema ocijena! Budite joj prvi :)

sarajevo.co.ba

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *