Kids Fest u Predsjedništvu BiH

Manifestacije ove vrste bitne za reintegraciju bh. društva i znatno doprinose zdravoj izgradnji budućih generacija

Haris Silajdžić

Predsjedavajući Predsjedništva BiH dr. Haris Silajdžić primio je danas predstavnike Kids Festivala povodom predstojećeg 7. Kids Festivala koji će se od 11. do 16. juna održati u Sarajevu. Predsjedavajući Silajdžić je istakao da je i ranije primjetio značaj Kids Festivala koji kao dječija kulturno-zabavno-edukativna manifestacija već niz godina okuplja djecu iz cijele Bosne i Hercegovine.

“Manifestacije ove vrste bitne za reintegraciju bh. društva i znatno doprinose zdravoj izgradnji budućih generacija. Neupitan je i značaj obrazovanja, odgoja, te porodičnih vrijednosti u tom pravcu.”, istakao je Silajdžić.

Predstavnici Kids Festivala su se zahvalili na podršci predsjedavajućeg Silajdžića, te ga pozvali da posjeti dio manifestacije iduće sedmice. Također su ukazali na značaj podrške bh. institucija ovom Festivalu, pogotovo s obzirom na činjenicu da glavna podrška još uvijek dolazi od strane Evropske unije i njenih članica.

Predsjedavajući Silajdžić je dao punu podršku Kids Festivalu i njegovim organizatorima, te istakao da će pokušati posjetiti dio ovog Festivala. Predsjedavajući Silajdžić je konačno zahvalio organizatorima na njihovom radu na ovom projektu.

Koliko vam se sviđa ova objava?

Kliknite na srce da ocijenite!

Prosječna ocjena / 5. Do sada ocjenjeno:

Objava nema ocijena! Budite joj prvi :)

sarajevo.co.ba

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *