Kupite kalendar i pomozite Miji

Mia je uz sve zdravstvene probleme koje ima veoma pozitivna osoba. Veoma je darovita slikarka. Njen stav je da ona mora učiniti maksimum napora da obezbjedi novac za svoje liječenje

Mia Jeličić mlada likovna autorica iz Sarajeve je teško oboljela, njeno liječenje u BiH nije moguće. Zato se već više od 4,5 godina nalazi na liječenju u Pisi. 2oo8 godine joj je uspješno transplantiran bubreg. Od tada se nalazi na listi za transplantaciju pankreasa.Međutim čekanje se odužilo.

Troškovi njenog boravka su enormni i mi ih, kao porodica nismo u stanju podnijeti. Zato smo primorani tražiti pomoć prijatelja i onih koji žele i mogu pomoći. Napominjemo da niko ne može tvrditi kolikojoš vremena Mia mora provesti na liječenju i koliko nam novca treba.

Mia je uz sve zdravstvene probleme koje ima veoma pozitivna osoba. Veoma je darovita slikarka. Njen stav je da ona mora učiniti maksimum napora da obezbjedi novac za svoje liječenje. Tako smo se odlučili da štampamo kalendare, čestitke, majice, memomagnete i slike. Mia uglavnom slika na svili. Njeni radovi su ocjenjeni posebnim, talenat i umjeće su nesporni, ali posebnost njenih radova je da u svaki prostor unose pozitivnu energiju. Na njenim radovima nema smrknutog lica, svi su osmjehnuti.

Zidni kalendar za 2012 godinu se sastoji od 12 slika svjetskih kuhinja koje prate recepti tih kuhinja.Cijena kalendara je 10KM po komadu. Napominjemo da u slučaju kupovine više od 100 komada za firme ili institucije, o našem je trošku moguće doštampati logo, znak, poruku…

Nudimo i komplete od 8 komada Miinih čestitki različitih motiva po cijeni od 10KM. Majice sa motivima koje je slikala Mia po cijeni od 15KM. Miine slike printane na svili sa paspartuom ili u ramu po cijeni od 20KM – 50KM za komad.

Sve navedene radove je moguće kupiti na “Sajmu knjiga” od12.- 24.decembra u “Skenderiji”. Potom u knjižarama “Šahinpašić” i “Sejtarija”. U prodavnicama čokoladnih pralina “Mak Zara” u Merkatoru i BBI. i u Trafici u BBI.

Napominjemo da je plaćanje pravnih subjekata moguće izvršiti na Miin donatorski račun kod UniCredit banke, ali i na Račun štamparije koja je odštampala navedene radove.

Srdačno vaši Mia i zahvalni otac Mladen Jeličić Troko (trokomladen@gmail.com)

Koliko vam se sviđa ova objava?

Kliknite na srce da ocijenite!

Prosječna ocjena / 5. Do sada ocjenjeno:

Objava nema ocijena! Budite joj prvi :)

sarajevo.co.ba

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *